The Prodigy oslaví 20 let od vydání alba „Always Outnumbered, Never Outgunned“ vinylovou reedicí

2 min čtení

Album „Always Outnumbered, Never Outgunned“ od ikonických The Prodigy vyšlo 23. srpna 2004. Zpočátku tak trochu opomíjená a moc dobře kritiky i veřejností nepřijatá deska si našla cestu k posluchačům až později. Dnes už jsou její kvality nesporné, a to je důvod k oslavě. Kapela chystá speciální reedici alba v podobě dvojitého LP.

„Always Outnumbered, Never Outgunned“ představuje čtvrté studiové album The Prodigy. Po kultovní desce The Fat of the Land z roku 1997 došlo ke zvukovému posunu směrem k většímu důrazu na syntetizátory a breakbeatovou rytmiku, přičemž vokály byly využity o poznání méně. Například dnes již zesnulý Keith Flint se na albu hlasově vůbec neprojevil. Posluchači, kteří očekávali hity podobné singlům „Breathe“ nebo „Firestarter“ tak byli víceméně zklamáni. Navzdory smíšeným recenzím od kritiků a vlažného přijetí od fanoušků album dosáhlo komerčního úspěchu.

Dvojvinyl s reedicí alba si můžete předobjednat již nyní. Ve fyzické podobě pak vyjde 23. srpna 2024. V digitální podobě je k poslechu na většině tradičních platforem. Původní verzi na CD lze ještě sehnat u prodejců s hudbou.



V online světě je jako doma už od roku 2005. Rád píše o nových technologiích, dění kolem nich a také o hudbě. Jeho články najdete v několika dalších magazínech, které provozuje.

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Předchozí článek

Fatboy Slim nachystal po dvaceti letech zbrusu nový klip

Další článek

Modifikační balíčky k počítačovým hrám mohou obsahovat škodlivý malware

Další čtení